Site name | ISO 9001-certificeret

KILDE A/S AUTOMATION ER BLEVET ISO 9001-CERTIFICERET

Kilde A/S Automation modtog den 7. april 2014 ISO 9001-certifikatet. Certifikatoverrækkelsen var afslutningen på en hurtig og effektiv certificeringsproces, der blev påbegyndt i oktober 2013. Det er med stor tilfredshed, at vi kan konstatere, at det er lykkedes at gennemføre certificeringsprojektet så hurtigt. Det bunder i, at der er godt styr på arbejdsgangene på tværs af hele firmaet.

Kilde A/S Automation er blevet certificeret af Det Norske Veritas.

Baggrunden for certificeringen er, gennem en tredjepart, at dokumentere det, vi selv godt ved. At der er styr på virksomhedens processer. Det er vigtigt at kunne dokumentere i forhold til både nye og eksisterende kunder.

Der har ligeledes været stor fokus på gode processer omkring løbende forbedringer af interne processer for hele tiden at fastholde fokus på optimering af de løsninger, vi leverer til vores kunder og den måde, vi frembringer dem på.

På billedet ses fra Kilde A/S Automation adm. direktør Peter Friis, kvalitets- og procesansvarlig Michael Mossing og Anne Husted fra Det Norske Veritas ved certifikatoverrækkelsen.

 

Det er med stor tilfredshed, at vi kan konstatere, at det er lykkedes at gennemføre certificeringsprojektet så hurtigt. Det bunder i, at der er godt styr på arbejdsgangene på tværs af hele firmaet.