Site name | Nyheder

Nyhedsarkiv

Automation af destacking til stor dansk kunde

Udgivet: 2018

KILDE Automation har leveret to automationsceller, som har til formål at skulle organisere forskellige produkter fra kaos til effektive produktionsbakker, hvor emnerne fikseres og dermed letter kan håndteres i produktionen i de efterfølgende processer.

Gå til nyhedSPE Thermoforming Conference Texas

Udgivet: 2018

Gå til nyhedProduktben er markedsklar

Udgivet: 2018

KILDE Automation er klar med robotcelle som er mere alsidig og er designet med et minimalt brug af ressourcer.

Gå til nyhedKloge hænder i virklighedens skole

Udgivet: 2018

Kloge Hænder er et landsdækkende projekt, som Naturvidenskabernes Hus står bag, og som 700 skoleelever, 26 virksomheder og uddannelsesinstitutioner deltager i.

Gå til nyhedMød os på thermoformkonferencen ETD

Udgivet: 2018

Mød os på thermoform konference i Rom fra d.14-16 marts 2018

Gå til nyhedKILDE MOVER

Udgivet: 2017

KILDE har designet en selvkørende AIV(Autonomous Intelligent Vehicle) der fuldt automatisk håndterer og transporterer produkter og materialer.

Gå til nyhed3d print i udvikling & produktion

Udgivet: 2017

Med 3D-prints udvider vi vores kompetencer og skaber nye innovationsmuligheder.

Gå til nyhedSAMARBEJDE MED ILLIG

Udgivet: 2017

På K-messen i Düsseldorf i oktober kunne KILDE præsentere et helt nyt samarbejde med tyske ILLIG, der er verdens førende producent af termoformmaskiner.

Gå til nyhedUpdate fra K2016

Udgivet: 2016

Vores nye FLEXsleever fik en rigtig varm velkomst til K2016 og vi er mere end tilfreds med interessen for vores nyeste familiemedlem.

Gå til nyhedMød os til K2016 i Düsseldorf

Udgivet: 2016

I år er vi desuden klar til at præsentere et helt nyt medlem af KILDE familien - FLEXsleever. Du kan opleve vores helt nye maskine på messenl K2016, hvor vi står klar til at præsentere de mange funktioner, som FLEXsleever tilbyder inden for håndtering og pakning.

Gå til nyhedKILDE A/S Automation indtager København

Udgivet: 2015

Københavns hovedbanegård er mandag fyldt op med hypermorderne arbejdskraft af den metalliske art, når vi som en del af DIRAs Roadshow viser vores robotter frem.

Gå til nyhedISO 9001-certificeret

Udgivet: 2014

Den 7. april 2014 blev vi ISO 9001-certifikatet. Certifikatoverrækkelsen var afslutningen på en hurtig og effektiv certificeringsproces, der blev påbegyndt i oktober 2013. Det er med stor tilfredshed, at vi kan konstatere, at det er lykkedes at gennemføre certificeringsprojektet så hurtigt.

Gå til nyhedInger Støjberg på besøg

Udgivet: 2014

Den 12. august fik vi besøg af Venstres Inger Støjberg med følge på den 6. udgave af ”Tour de Salling”. Traditionen tro fandt ”touren” sted på cykel, og der blev aflagt besøg på forskellige virksomheder og institutioner.

Gå til nyhedJENIT

Udgivet: 2014

KILDE A/S Automation overtager rettighederne til JENIT kasserejsere og kasselukkere. Alt salg og service af de nævnte produkter varetages dermed for fremtiden af Kilde A/S, og al kontakt vedr. salg og service af JENIT kasserejsere og kasselukkere rettes til Kilde A/S.

Gå til nyhedCase: Octopus I

Udgivet: 2014

Octopus - Robot Unit for Handling and Packing er vores "blæksprutte" til håndtering af de mangeartede funktioner, som robotterne kan klare.

Gå til nyhedCase: Octopus II

Udgivet: 2014

Octopus 2 er udviklet til mellemkapacitet på termoformmaskiner. Den indeholder to robotter, hvor den ene sætter stakke sammen og håndterer færdige stakke til foliesvejseren. Den anden robot håndterer papkasser, lægger sleeves i papkasser eller lægger sleeves direkte på palle eller i stålbur.

Gå til nyhedCase: Robot cell

Udgivet: 2014

Promens ønskede en robotcelle, der kunne modtage bakker i enkeltstyk fra en thermoformmaskine. Herefter skulle robotcellen stakke og palletere bakkerne.

Gå til nyhedCase: Tablethåndtering

Udgivet: 2014

Gå til nyhedCase: Multifeeder

Udgivet: 2014

Hurtig fødning og sortering af alle mulige slags emner og størrelser op til 140x140mm.

Gå til nyhedCase: Montagelinje

Udgivet: 2014

Gå til nyhed