Site name | Nyheder

Nyhedsarkiv

CSR samarbejde med Skive kommune

Udgivet: 2023

Kilde Automation og Skive kommune er i et samarbejde der viser hvordan CSR (Corporate Social Responsibility) kan bidrage til at skabe positive forandringer i samfundet.

Gå til nyhedKILDE får bronze i bæredygtighed

Udgivet: 2023

Vi er stolte over at have modtaget bronzemærket, men vi vil fortsætte med at forbedre os, så vi kan blive endnu mere bæredygtige, og vi er godt på vej!

Gå til nyhedKILDE lærling vinder af DI lærlingepris

Udgivet: 2023

Vi er utrolig stolte over at Casper Madsen, der er i lære som automatik tekniker, har vundet Dansk Industri Midt Vests lærlingepris. Det har vi fejret med surprise fejring for Casper, som tydeligt blev overrasket over at hele firmaet var samlet.

Gå til nyhedCertificeret som CSI-partner

Udgivet: 2022

Vi er stolte af at Universal Robots har udnævnt KILDE A/S Automation, som certificeret CSI partner. Dette vil give os nye muligheder for at hjælpe vores kunder hurtigere og bedre med de rigtige robot automationsløsninger, og dermed vil øge vores konkurrenceevne.

Gå til nyhedKilde-lærling modtager ML-prisen 2022

Udgivet: 2022

Kilde-lærling modtager ML-prisen 2022

Gå til nyhedKILDE bliver en del af BILA Group

Udgivet: 2022

Kilde Automation A/S bliver en del af BILA Group A/S. Opkøbet sker for at langtidssikre væksten og styrke den internationale konkurrenceevne for begge parter.

Gå til nyhedKilde projekt nomineret til DIRA prisen

Udgivet: 2022

Vi er meget stolte over at vi har leveret et automationsprojekt til Kamstrup, som nu er med i opløbet i at vinde DIRA automatiseringprisen 2021. DIRA-komiteen nævner selv med egne ord om Kilde Automations automationsløsningen til Kamstrup. Det er noget af det ypperste indenfor maskinbygning i Danmark. Det er ”state of the art”, lyder det fra juryen.

Gå til nyhedHåndtering og digitalisering af objektglas

Udgivet: 2021

KILDE introducere hermed automatisering af håndtering og digitalisering af objektglas for Odense Universitits Hospital

Gå til nyhedGenbrug af plastik til kødbakker

Udgivet: 2020

I DR nyhederne var der et indslag om plastaffald indsamlet i København, bliver genbrugt af FAERCH via deres nye fabrik i Holland, som laver plastgranulat ud af affaldet. Ved hjælp af Kildes maskiner kan der laves nye kødbakker ud af genbrugs plastgranulatet.

Gå til nyhedNy pakkemaskine - FLEX PACKER

Udgivet: 2020

Kilde standardiserer ny pakkemaskine til thermoform industrien

Gå til nyhedAutomation af destacking til stor dansk kunde

Udgivet: 2019

KILDE Automation har leveret to automationsceller, som har til formål at skulle organisere forskellige produkter fra kaos til effektive produktionsbakker, hvor emnerne fikseres og dermed letter kan håndteres i produktionen i de efterfølgende processer.

Gå til nyhedSPE Thermoforming Conference Texas

Udgivet: 2018

Gå til nyhedProduktben er markedsklar

Udgivet: 2018

KILDE Automation er klar med robotcelle som er mere alsidig og er designet med et minimalt brug af ressourcer.

Gå til nyhedKloge hænder i virklighedens skole

Udgivet: 2019

Kloge Hænder er et landsdækkende projekt, som Naturvidenskabernes Hus står bag, og som 700 skoleelever, 26 virksomheder og uddannelsesinstitutioner deltager i.

Gå til nyhedMød os på thermoformkonferencen ETD

Udgivet: 2019

Mød os på thermoform konference i Rom fra d.14-16 marts 2018

Gå til nyhedKILDE MOVER

Udgivet: 2017

KILDE har designet en selvkørende AIV(Autonomous Intelligent Vehicle) der fuldt automatisk håndterer og transporterer produkter og materialer.

Gå til nyhed3d print i udvikling & produktion

Udgivet: 2017

Med 3D-prints udvider vi vores kompetencer og skaber nye innovationsmuligheder.

Gå til nyhedSAMARBEJDE MED ILLIG

Udgivet: 2017

På K-messen i Düsseldorf i oktober kunne KILDE præsentere et helt nyt samarbejde med tyske ILLIG, der er verdens førende producent af termoformmaskiner.

Gå til nyhedUpdate fra K2016

Udgivet: 2016

Vores nye FLEXsleever fik en rigtig varm velkomst til K2016 og vi er mere end tilfreds med interessen for vores nyeste familiemedlem.

Gå til nyhedMød os til K2016 i Düsseldorf

Udgivet: 2016

I år er vi desuden klar til at præsentere et helt nyt medlem af KILDE familien - FLEXsleever. Du kan opleve vores helt nye maskine på messenl K2016, hvor vi står klar til at præsentere de mange funktioner, som FLEXsleever tilbyder inden for håndtering og pakning.

Gå til nyhedKILDE A/S Automation indtager København

Udgivet: 2015

Københavns hovedbanegård er mandag fyldt op med hypermorderne arbejdskraft af den metalliske art, når vi som en del af DIRAs Roadshow viser vores robotter frem.

Gå til nyhedISO 9001-certificeret

Udgivet: 2014

Den 7. april 2014 blev vi ISO 9001-certifikatet. Certifikatoverrækkelsen var afslutningen på en hurtig og effektiv certificeringsproces, der blev påbegyndt i oktober 2013. Det er med stor tilfredshed, at vi kan konstatere, at det er lykkedes at gennemføre certificeringsprojektet så hurtigt.

Gå til nyhedInger Støjberg på besøg

Udgivet: 2014

Den 12. august fik vi besøg af Venstres Inger Støjberg med følge på den 6. udgave af ”Tour de Salling”. Traditionen tro fandt ”touren” sted på cykel, og der blev aflagt besøg på forskellige virksomheder og institutioner.

Gå til nyhedJENIT

Udgivet: 2014

KILDE A/S Automation overtager rettighederne til JENIT kasserejsere og kasselukkere. Alt salg og service af de nævnte produkter varetages dermed for fremtiden af Kilde A/S, og al kontakt vedr. salg og service af JENIT kasserejsere og kasselukkere rettes til Kilde A/S.

Gå til nyhedCase: Octopus I

Udgivet: 2014

Octopus - Robot Unit for Handling and Packing er vores "blæksprutte" til håndtering af de mangeartede funktioner, som robotterne kan klare.

Gå til nyhedCase: Octopus II

Udgivet: 2014

Octopus 2 er udviklet til mellemkapacitet på termoformmaskiner. Den indeholder to robotter, hvor den ene sætter stakke sammen og håndterer færdige stakke til foliesvejseren. Den anden robot håndterer papkasser, lægger sleeves i papkasser eller lægger sleeves direkte på palle eller i stålbur.

Gå til nyhedCase: Robot cell

Udgivet: 2014

Promens ønskede en robotcelle, der kunne modtage bakker i enkeltstyk fra en thermoformmaskine. Herefter skulle robotcellen stakke og palletere bakkerne.

Gå til nyhedCase: Tablethåndtering

Udgivet: 2014

Gå til nyhedCase: Multifeeder

Udgivet: 2014

Hurtig fødning og sortering af alle mulige slags emner og størrelser op til 140x140mm.

Gå til nyhedCase: Montagelinje

Udgivet: 2014

Gå til nyhed