Site name | Miljø & Bæredygtighed

MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Hos Kilde stiler vi konstant efter at levere mere miljøvenlige løsninger. Vi bidrager til at minimere miljøpåvirkningen ved at sætte reduktion af energiforbrug og CO2 allerøverst på agendaen. Og det er noget, kunderne værdsætter. I højere og højere grad oplever vi, at de efterspørger løsninger, der bidrager til at mindske miljøpåvirkningen.

KILDE vil skabe udvikling der understøtter verden & -samfundsmål med fokus på cirkulær økonomi og vi vil stræbe efter at reducere vores partneres klimaaftryk.

KILDE Automation har i 2023 modtaget bronzemærke fra Ecovadis Sustainability Rating. EcoVadis vurderer virksomheder ud fra fire kategorier: Miljø, arbejdskraft og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Vi er stolte over at have modtaget broncemærket, men vi vil fortsætte med at forbedre vores processer, så kommende vurderinger kan blive endnu stærkere og vi er godt på vej!

EcoVadis er en af de mest betroede og største udbydere af bæredygtighedsvurderinger. I EcoVadis-netværket er 90 000 virksomheder allerede blevet vurderet for at få en positiv indvirkning på miljøet, fremme gennemsigtighed og fremme innovation.

KILDE ECOVADIS

 

 

Kilde Automation bæredygtighed