Site name | THERMOFORM

PLAST

KILDE Automation leverer unikke end of line løsninger til termoformproduktlinjer. Med udgangspunkt i OCTOPUS-konceptet kan vi levere state of the art løsninger, som forbedrer din konkurrencedygtighed. Din OCTOPUS-løsning skræddersys og designes, sådan at den matcher dine produkter og produktionslinjer.

En OCTOPUS-robotcelle specialfremstilles til din end-of line pakkeproces baseret på OCTOPUS-modulsystemet. OCTOPUS er designet til fleksibilitet; dette betyder, at du, med lave værktøjsomkostninger, inden for få minutter let kan skifte fra et produkt til et andet. Vi har nedbrudt den samlede end of line pakkeproces i mindre delprocesser. Hele konceptet er baseret på, at vi holder fast i denne procesdefinition, og vi betragter de enkelte delprocesser som selvstændige moduler med klare snitflader både systemmæssigt og elektromekanisk, som brikker i et puslespil. For alle delprocesser foreligger der flere varianter i programmet, og modulerne kan kombineres på mange forskellige måder for på basis af OCTOPUS-systemet at skabe netop den løsning, der passer ind i dine thermoformlinjer. OCTOPUS leveres i tre basisvarianter, OCTOPUS I, OCTOPUS I HS og OCTOPUS II.

Udviklingen fortsætter, og der kommer kontinuerligt ny funktionalitet i produktprogrammet. OCTOPUS har et kompakt design, og den optager derfor kun minimal plads i produktionen. Alle OCTOPUS-moduler er gennemtestet og har gennem drift ved en lang række kunder gennem flere år eftervist robusthed, funktionalitet og brugervenlighed. Alle funktioner, som kan forventes af en state of the art end of line løsning, kan leveres.

• Bufferløsning til procesadskillelse mellem pakkecelle og thermoformlinje

• Dobbeltstakning, både før og efter sleeving unit

• Rotation af produkter for optimering af pakkemønstre, både før og efter sleeving unit

• Emneudtagning til proceskontrol

• Visionløsninger til proceskontrol

• Print direkte på poser og labels på poser og kasser med printerdata fra ERP-system

• Fyldning af kasser

• Kassemagasin, foldning og lukning af kasser

• Mellemlægsark

• Palletering

Gennem automatisering optimerer en OCTOPUS-robotcelle din virksomheds produktionsproces og fritager medarbejderne fra stressende opgaver, for eksempel tunge løft og ensidigt gentaget arbejde. Ekstra fordele for kunden er typisk en højere udnyttelsesgrad af produktionslinjen samt mindre spild.

OCTOPUS kan installeres i forbindelse med alle termoformmaskiner , da der kun er behov for et simpelt interface, og der er udviklet interface til en række termoformmaskiner, herunder ILLIG og Kiefel. Vi arbejder tæt sammen med ILLIG, som er verdens førende leverandør af thermoformmaskiner, for sammen at kunne tilbyde fuldt integrerede løsninger. Cellen tilpasses den individuelle thermoformlinje, og efter installation fremstår hele linjen som en komplet enhed.

Den optimale løsning for dig afhænger af mange forskellige faktorer såsom produktmiks, thermoformlinjens hastighed osv. Vi guider dig gennem processen, således at du er sikker på at få den bedste løsning og dermed være bedst muligt forberedt på fremtiden.

 

Produkter:

OCTOPUS I
OCTOPUS I HS
OCTOPUS II
FLEXsleever

Kontaktperson
Sten Hangaard