Site name | Medico

MEDICO & PHARMA

Inden for medico og pharma har KILDE Automation en stærk position. KILDE Automation har mere end 40 års erfaring som turnkey leverandør af kundespecifikke produktions- og pakkeløsninger. Vi har et team af specialister dedikeret til medico og pharma og vi er din strategiske partner, når det handler om at udvikle produktionsløsninger til nye produkter og optimering af dine processer. I samarbejde med dig skaber vi en løsning, der fremtidssikrer din produktion baseret på ny teknologi og vores erfaring.

Turnkey leverancer

Vi tager det fulde ansvar og står for den samlede projektledelse fra specifikation til levering af det nøglefærdige anlæg, som specialdesignes til netop dit behov. Kilde har leveret løsninger til produktionsprocesser, kvalitetskontrol og pakning til en lang række af forskellige produkter inden for medico og pharma.

Engagerede medarbejdere

Vores hold af dedikerede medarbejdere besidder en specialviden om automatisering, som du til enhver tid kan trække på, og som altid er opdateret. Vi ønsker, at du ser os som en kompetent samarbejdspartner. En partner der hjælper dig ind i fremtiden via kyndig og kritisk rådgivning om ny teknologi, og som har en målsætning om, at alle løsninger skal virke 24/7.

 

Inden for medico og pharma har KILDE Automation en stærk position og har mere end 40 års erfaring som turnkey leverandør af kundespecifikke produktions- og pakkeløsninger.

Kontaktperson
Morten Friis Skov 

Case story:
Tablethåndtering