Site name | Industri

INDUSTRI

Hos KILDE Automation har vi mere end 40 års erfaring. Vi har en stærk position som leverandør af automatisering til industriel produktion. Vores team af specialister arbejder dedikeret med industriel automatisering. I et tæt samarbejde skaber vi en løsning, der automatiserer og optimerer de enkelte processer. Vi bruger vores erfaring og tekniske kompetence til at skabe løsninger, der fremtidssikrer produktionen hos vore kunder.

Konceptudvikling

Vi deltager gerne allerede i idefasen af projekter og indgår i et tæt samarbejde. På det stadium tages der mange beslutninger, som har stor betydning for integration, fleksibilitet, omkostninger og fremtidssikring. Små ændringer af produkter kan simplificere produktionen markant og dermed både hæve kvaliteten og gøre det billigere at fremstille. Mulighederne for at opnå en høj automatiseringsgrad i produktion, montage og pakning af jeres produkter bliver derigennem bedre.

Gode løsninger til krævende automatiseringsopgaver

Vi er innovative og har mange års erfaring i at udvælge og integrere ny teknologi. Vi overvåger konstant hvilke teknologiske muligheder, vi med fordel kan anvende og er opmærksomme på, hvornår teknologierne er klar til at leve op til industriens store krav.

KILDE Automation har leveret løsninger til produktion, kvalitetskontrol og pakning til en lang række forskellige produkter og processer.

Turnkey leverancer

Et færdigt koncept og en specifikation er ikke nødvendig for at starte et samarbejde med os. Vi har stor erfaring i netop denne del af processen og hjælper gerne med at definere løsningen. Vi tager det fulde ansvar og står for den samlede projektledelse fra specifikation til levering af det nøglefærdige anlæg, som specialdesignes til netop dit behov.

Mennesker og maskiner

Vi går op i, at anlæg skal være enkle at betjene. Procesoperatøren skal i videst mulig omfang selv være i stand til at klare omstillinger og fejlsituationer. Sikkerhed er altid vores første prioritet, både hvad angår drift og vedligehold.

Engagerede medarbejdere

Vi har en ambitiøs målsætning – alle løsninger skal virke 24/7. Vores hold af dedikerede medarbejdere besidder en specialviden om automatisering, som til enhver tid er opdateret, og som vore kunder altid kan trække på. Vi er den kompetente samarbejdspartner, der tager dig ind i fremtiden med kyndig rådgivning om ny teknologi specielt til din virksomhed.

 

Et færdigt koncept og en specifikation er ikke nødvendig for at starte et samarbejde med os. 

Kontaktperson
Rasmus Hviid Agerskov

Case stories:
Multifeeder
Montagelinie