Site name | Profil

PROFIL

Kilde er din professionelle sparringspartner inden for automation. I tæt samarbejde med dig udvikler vi fleksible maskinløsninger, der optimerer produktionen. Når du vælger en Kilde-løsning, er du sikker på, at du får en robust og fremtidssikret kvalitetsløsning, der bidrager til den fortsatte udvikling af din konkurrenceevne. Vi har mere end 50 års erfaring med at bygge maskiner og automatisere produktionsprocesser.

Miljøvenlig maskindrift

Hos Kilde stiler vi konstant efter at levere mere miljøvenlige løsninger. Vi bidrager til at minimere miljøpåvirkningen ved at sætte reduktion af energiforbrug og CO2 allerøverst på agendaen. Og det er noget, kunderne værdsætter. I højere og højere grad oplever vi, at de efterspørger løsninger, der bidrager til at mindske miljøpåvirkningen.

Det vigtigste er en konstruktiv dialog

Vi bryster os af at levere helstøbte løsninger, der er gennemtænkte ned til mindste detalje. Og det kan kun lade sig gøre, fordi vi sætter os ned sammen med dig og går i en konstruktiv dialog. På den måde kan vi tænke alle nødvendige forhold ind, identificere reelle behov og stykke en solid løsning sammen, der er fremtidssikret og forbedrer din konkurrenceevne.

Din hjælp til at vælge ny teknologi

Vi sætter en dyd i at sætte os ind i dine behov og er garanter for at præsentere dig for forskellige muligheder vedr. investering i ny teknologi. Vi lytter til dine krav og ønsker og bruger vores erfaring til at udfordre og inspirere med innovative løsninger. Omvendt kan du også stole på at vi i vores rådgivning hele tiden har for øje hvad der reelt set vil være en fordel for netop dig at investere i, når det kommer til ny teknologi, og dit udbytte af investeringen kommer altid i første række.

24/7 service – mennesker og maskiner

Det handler om et tæt samspil mellem mennesker. Men det drejer sig bestemt også om samspil mellem mennesker og maskiner. Maskiner skal være brugervenlige, og de mennesker, der skal betjene maskinerne, skal have den nødvendige instruktion og support. Derfor er det helt naturligt for os at tilbyde 24/7 service, hvor vi rykker ud, så snart der er problemer. Vi analyserer også problemer og årsager for, i samarbejde med dig, at forebygge problemerne.


"Vi bryster os af at levere helstøbte løsninger, der er gennemtænkte ned til mindste detalje. Og det kan kun lade sig gøre, fordi vi sætter os ned sammen med dig og går i en konstruktiv dialog."

DOWNLOAD BROCHURE